"Сүт және сүт өнiмдерiн өндiру, сақтау және тасымалдау объектiлерiн күтiп-ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелерi мен нормаларын бекiту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің 2005 жылғы 28 сәуірдегі N 201 Бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2005 жылғы 22 маусымда тіркелді. Тіркеу N 3687. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 Бұйрығымен

МАЗМҰНЫ      

1. Жалпы ережелер 1-2 т.т .
2. Сүт және сүт өнімдерін өндіретін нысандарды күтіп ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 3-47 т.т .
3. Өндірістік ғимараттарға және тұрмыстық үй-жайларға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 48-75 т.т .
4. Технологиялық жабдықтарға, аппараттарға, керек-жарақтарға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 76-98 т.т .
5. Сүт және сүт өнімдерін өндіруге қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 99-152 т.т .
6. Ашытқы өндірісіне қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 153-166 т.т .
7. Сүт және сүт өнімдерін сақтау, тасымалдау және сату ережелеріне қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 167-181 т.т .
8. Жұмыскерлердің еңбек жағдайына қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар 182-190 т.т .
1-қосымша . Су құбыры мен канализациядағы апатты анықтау, оның салдарларын жоюды және жөндеу жұмыстарын есепке алу жорналы
2-қосымша . Цехтың жұмыскерлерін медициналық тексеруден өткізу қорытындысын тіркейтін жорнал
3-қосымша . Микробиологиялық бақылауды ұйымдастырудың сызбасы
4-қосымша . Сүт өнімдеріне арналған ыдыстардың тазалығының микробиологиялық көрсеткіштері

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз