1. Қоса беріліп отырған»"Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 21 шілдедегі Заңын іске асыру мақсатында қабылдануы қажет нормативтік құқықтық актілердің тізбесі (бұдан әрі - тізбе) бекітілсін.
2. Мемлекеттік органдар:
1) тізбеге сәйкес нормативтік құқықтық актілердің жобаларын әзірлесін және белгіленген тәртіппен Қазақстан Республикасының Үкіметіне бекітуге енгізсін;
2) тиісті ведомстволық нормативтік құқықтық актілерді әзірлеп қабылдасын және қабылданған шаралар туралы Қазақстан Республикасының Үкіметін хабардар етсін.
Премьер-Министр
Қазақстан Республикасы
Премьер-Министрінің
2007 жылғы 10 қазандағы
N 294-ө өкімімен
бекітілген
"Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"
Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 21 шілдедегі
Заңын іске асыру мақсатында қабылдануы қажет
нормативтік құқықтық актілердің тізбесі
Р/с
|
Нормативтік құқықтық актінің атауы |
Актінің
|
Орындау
|
Орындалуы үшін
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1 |
Адам өмірі мен денсаулығы-
|
Қазақстан
|
2007
|
ДСМ |
2 |
Санитарлық-эпидемиология-
|
Қазақстан
|
2007
|
ДСМ |
3 |
Өндіріс объектілеріне
|
Қазақстан
|
2007
|
АШМ
|
4 |
Қазақстан Республикасының
|
Қазақстан
|
2007
|
АШМ
|
5 |
Қазақстан Республикасының
|
Қазақстан
|
2007
|
ДСМ
|
6 |
Генетикалық түрлендірілген
|
Қазақстан
|
2007
|
ДСМ |
7 |
Генетикалық түрлендірілген
|
Қазақстан
|
2007
|
ДСМ |
8 |
Мемлекеттік тіркелуге
|
Қазақстан
|
2007
|
АШМ
|
9 |
Қазақстан Республикасының
|
Қазақстан
|
2007
|
АШМ |
10 |
Тамаққа биологиялық активті
|
Бұйрық |
2007
|
ДСМ |
11 |
Курортология ғылыми орта-
|
Бұйрық |
2007
|
ДСМ |
12 |
Тамаққа биологиялық активті
|
Бұйрық |
2007
|
ДСМ |
13 |
Тамақ өнімдерінің қауіпсіз-
|
Бұйрық |
2007
|
АШМ |
14 |
"Жеке және заңды тұлғалар
|
Бұйрық |
2007
|
АШМ |
15 |
Тамақ өнімдерін өндіру және
|
Бұйрық |
2007
|
ДСМ |
16 |
"Санитарлық-эпидемиология-
|
Бұйрық |
2007
|
ДСМ |
Ескертпе
:
ДСМ - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігі
АШМ - Қазақстан Республикасы Ауыл шаруашылығы министрлігі