"Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнімдерiн өндiретiн ұйымдарға қойылатын санитарлық-гигиеналық және iндеттi болдырмау талаптары" санитарлық ережелерi және нормаларын бекiту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрінің 2003 жылғы 31 қаңтардағы N 94 бұйрығы. Қазақстан Республикасы Әділет министрлігінде 2003 жылғы 11 наурызда тіркелді. Тіркеу N 2195. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 Бұйрығымен

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 31.01.2003
Актіні өзгерту күні 03.08.2010
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат ЖОҚ
Акт нысаны Бұйрық, Қағида, Нормалар (Нормативтер)
Құқықтық қатынас саласы Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау
Заңды күші Министрлік пен ведомствоның актісі
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрлігі (ҚР Президентінің 25.01.2017 ж. N 412 Жарлығымен құрылды; бұрынғы атауы: ҚР Денсаулық сақтау және әлеуметтік даму министрлігі; ҚР Білім, мәдениет және денсаулық сақтау министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау ісі жөніндегі агенттігі)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 14774
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 94
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі 2195
НҚА әзірлеуші Орган
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз