"Ет және ет өнімдерін өндіру, сақтау және тасымалдау объектілерін күтіп-ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрінің 2005 жылғы 17 ақпандағы N 60 бұйрығы. Қазақстан Республикасы Әділет министрлігінде 2005 жылғы 8 сәуірде тіркелді. Тіркеу N 3555. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 Бұйрығымен
Көрсеткіш |
Мәні |
---|---|
Актіні қабылдау күні | 17.02.2005 |
Актіні өзгерту күні | 03.08.2010 |
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | |
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | "Заң газеті" 2005 жыл 22 қараша N 152(766) |
Акт нысаны | Бұйрық, Қағида, Нормалар (Нормативтер) |
Құқықтық қатынас саласы | Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау |
Заңды күші | Министрлік пен ведомствоның актісі |
Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрлігі (ҚР Президентінің 25.01.2017 ж. N 412 Жарлығымен құрылды; бұрынғы атауы: ҚР Денсаулық сақтау және әлеуметтік даму министрлігі; ҚР Білім, мәдениет және денсаулық сақтау министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау ісі жөніндегі агенттігі) |
Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 23552 |
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 60 |
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | 3555 |
НҚА әзірлеуші Орган | |
ӘМ тіркеу күні | |
Деректер базасының бөлімі | Денсаулық сақтау |
Ведомствоның актісін тіркеген орган | Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі |
Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз