"Ет және ет өнімдерін өндіру, сақтау және тасымалдау объектілерін күтіп-ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларын бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрінің 2005 жылғы 17 ақпандағы N 60 бұйрығы. Қазақстан Республикасы Әділет министрлігінде 2005 жылғы 8 сәуірде тіркелді. Тіркеу N 3555. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 Бұйрығымен

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 17.02.2005
Актіні өзгерту күні 03.08.2010
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат "Заң газеті" 2005 жыл 22 қараша N 152(766)
Акт нысаны Бұйрық, Қағида, Нормалар (Нормативтер)
Құқықтық қатынас саласы Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау
Заңды күші Министрлік пен ведомствоның актісі
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрлігі (ҚР Президентінің 25.01.2017 ж. N 412 Жарлығымен құрылды; бұрынғы атауы: ҚР Денсаулық сақтау және әлеуметтік даму министрлігі; ҚР Білім, мәдениет және денсаулық сақтау министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау ісі жөніндегі агенттігі)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 23552
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 60
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі 3555
НҚА әзірлеуші Орган
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз