"Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау жағдайларына және өткізу мерзіміне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық ережесін бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2010 жылғы 24 қыркүйектегі № 755 Бұйрығы. Қазақстан Республикасы Әділет министрлігінде 2010 жылғы 8 қазанда Нормативтік құқықтық кесімдерді мемлекеттік тіркеудің тізіліміне N 6525 болып енгізілді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 23 сәуірдегі № ҚР ДСМ -33 бұйрығымен.

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 24.09.2010
Актіні өзгерту күні 23.04.2021
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат "Казахстанская правда" газеті 2010 жылғы 11 қарашадағы, № 303-305 (26364-26366)
Акт нысаны Ереже, Бұйрық
Құқықтық қатынас саласы Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау, Сауда қызметі мен қоғамдық тамақтандырудағы баға. Тауарларды сақтау
Заңды күші Министрлік пен ведомствоның актісі
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрлігі (ҚР Президентінің 25.01.2017 ж. N 412 Жарлығымен құрылды; бұрынғы атауы: ҚР Денсаулық сақтау және әлеуметтік даму министрлігі; ҚР Білім, мәдениет және денсаулық сақтау министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау ісі жөніндегі агенттігі)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 55174
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 755
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі 6525
НҚА әзірлеуші Орган
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз