"Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне, кондитерлік бұйымдарды өндіру, өлшеп-орау, тасымалдау, сақтау, өткізу, кәдеге жарату және жою шарттарына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің м.а. 2015 жылғы 24 ақпандағы № 124 бұйырығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 15 сәуірде № 10725 тіркелді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 20 тамыздағы № ҚР ДСМ-83 бұйрығымен.

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 24.02.2015
Актіні өзгерту күні 18.09.2021
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні 01.06.2015
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесі 01.06.2015 ж.
Акт нысаны Қағида, Бұйрық
Құқықтық қатынас саласы Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау
Заңды күші Министрлік пен ведомствоның актісі
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Ұлттық экономика министрлігі (ҚР Президентінің 06.08.2014 ж. N 875 Жарлығымен құрылды)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 89036
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 124
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі 10725
НҚА әзірлеуші Орган
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз