Міндетті фортификациялауға жататын тағамдық өнімді байыту (фортификациялау) және оның нарығындағы айналысы қағидаларын бекіту туралы

Жаңа

Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2020 жылғы 31 қазандағы № ҚР ДСМ-176/2020 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2020 жылғы 5 қарашада № 21590 болып тіркелді.

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 31.10.2020
Актіні өзгерту күні
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі, 10.11.2020 ж.
Акт нысаны Қағида, Бұйрық
Құқықтық қатынас саласы Денсаулық сақтау, Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау, Нормативтік құқықтық актілер: дайындау, қабылдау, өзгерту, жариялау, түсіндіру, мемлекеттік есепке алу
Заңды күші Министрлік пен ведомствоның актісі
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрлігі (ҚР Президентінің 25.01.2017 ж. N 412 Жарлығымен құрылды; бұрынғы атауы: ҚР Денсаулық сақтау және әлеуметтік даму министрлігі; ҚР Білім, мәдениет және денсаулық сақтау министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігінің Денсаулық сақтау комитеті; ҚР Денсаулық сақтау ісі жөніндегі агенттігі)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 148190
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі ҚР ДСМ-176/2020
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі 21590
ӘМ тіркеу күні 05.11.2020
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі
Актіні қабылдау орны Нұр-Сұлтан қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз