"Үйрек, қаз жұмыртқаларын сондай-ақ жұқпалы аурулар бойынша қолайсыз шаруашылықтардан әкелiнген тауық жұмыртқаларын тағамдық мақсатта пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларын бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің 2005 жылғы 28 сәуірдегі N 203 Бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет минитрлігінде 2005 жылғы 10 маусымда тіркелді. Тіркеу N 3672. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2010 жылғы 30 маусымдағы N 476 бұйрығымен

МАЗМҰНЫ

       1. Жалпы ережелер  1-3 т.

2. Жұмыртқаны сақтауға, тасымалдауға және пайдалануға
қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар  4-11 т.

3. Жұмыртқаларды нан пісіру өндірісінде пайдаланғанда
қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар  12-24 т.

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз