"Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 19 наурыздағы № 230 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 6 мамырда № 10966 тіркелді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 31 мамырдағы № 358 бұйрығымен
№ |
Тақырып |
НҚА нысаны және оны қабылдаған орган |
Қосымша ақпарат |
Өзгерту күні |
НҚА мәртебесі |
---|---|---|---|---|---|
1 | "Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 19 наурыздағы № 230 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 6 мамырда № 10966 тіркелді | "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесі 08.06.2015 ж. "Егемен Қазақстан" 17.09.2016 ж. № 178 (28906); "Казахстанская правда" от 17.09.2016 г. № 178 (28304) | 19.03.2015 | Жаңа |
2 | "Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 19 наурыздағы № 230 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 6 мамырда № 10966 тіркелді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 31 мамырдағы № 358 бұйрығымен | "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесі 08.06.2015 ж. "Егемен Қазақстан" 17.09.2016 ж. № 178 (28906); "Казахстанская правда" от 17.09.2016 г. № 178 (28304) | 31.05.2017 | Күшін жойған |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз