Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасының 2004 жылғы 8 сәуірдегі N 543 Заңы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 21 шілдедегі N 301 Заңымен

  1-тарау ЖАЛПЫ ЕРЕЖЕЛЕР
1-бап .   Осы Заңда пайдаланылатын негiзгi ұғымдар
2-бап .   Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің сапасы мен қауiпсiздiгін қамтамасыз ету саласындағы заңдары
3-бап .   Тамақ өнiмдерiнің, материалдар мен бұйымдардың айналымы
4-бап .   Тамақ өнiмдерiнiң, материалдар мен бұйымдaрдың сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету
5-бап .   Тамақ өнімдерінің ,материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауiпсiздiгі туралы ақпарат
2-тарау Тамақ өнімдерінің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен   қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы мемлекеттік реттеу
6-бап .   Тамақ өнімдерінің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы мемлекеттік нормалау
7-бап .   Тамақ өнiмдерiн, материалдар мен бұйымдарды мемлекеттік тiркеу
8-бап .   Тамақ өнiмдерінiң, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауіпсiздігіне қойылатын талаптарды сертификаттау және растау
9-бап .   Тамақ өнімдерінің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы мемлекеттік қадағалау және бақылау
10-бап .  Тамақ өнімдерінің, материалдар мен бұйымдардың айналымын жүзеге асыратын жеке және заңды тұлғалардың құқықтары мен мiндеттері
3-тарау Тамақ өнімдерінің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен   қауіпсіздігін қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
11-бап .  Тамақ өнімдерiнiң, генетикалық түрлендiрiлген көздердiң, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауіпсiздiгін қамтамасыз етуге қойылатын жалпы талаптар
12-бап .  Тамақ өнімдерiн, материалдар мен бұйымдарды әзiрлеу кезiнде олардың сапасы мен қауiпсiздiгiн қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
13-бап .  Тамақ өнімдерін, материалдар мен бұйымдарды дайындау және өндiру кезінде олардың сапасы мен қауіпсiздігін қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
14-бап .  Tамақ өнiмдерiн бөлшектеп өлшеп салу, орау және таңбалау кезiнде олардың сапасы мен қауiпсіздiгiн қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
15-бап .  Тамақ өнімдерiн, материалдар мен бұйымдарды сақтау және тасымалдау кезiнде олардың caпасы мен қауiпсiздiгiн қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
16-бап .  Тамақ өнімдерiн, материалдар мен бұйымдарды өткiзу кезiнде олардың сапасы мен қауiпсіздігін қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
17-бап .  Қазақстан Республикасының аумағына әкелiнетiн тамақ өнiмдерiнің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауiпсiздігiн қамтамасыз етуге қойылатын талаптар
18-бап .  Тамақ өнiмдерiнің, материалдар мен бұйымдардың сапасы мен қауіпсiздiгiне өндiрiстiк бақылау жасауды ұйымдастыру мен жүргізуге қойылатын талаптар
19-бап .  Сапасыз және қауіпті тамақ өнімдерін, материалдар мен бұйымдарды айналымнан алып тастауға, оларды кәдеге жаратуға және жоюға қойылатын талаптар
20-бап .  Тамақ өнімдерiнің, материалдар мен бұйымдардың айналымы жөнiндегi қызметті жүзеге асыратын тұлғаларға қойылатын талаптар
4-тарау Қорытынды ережелер
21-бап .  Қазақстан Республикасының тамақ өнiмдерінiң сапасы мен қауiпсіздiгi туралы заңдарын бұзғаны үшін жауаптылық
22-бап .  Осы заңды қолданысқа енгізу тәртiбi

яяя

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз