"Шұжық өнімдері мен ет деликатестерін өндіру" кәсіптік стандартын бекіту туралы
ЖаңаҚазақстан Республикасы Ауыл шаруашылығы министрінің 2025 жылғы 14 ақпандағы № 51 бұйрығы
Құжаттан сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | Кәсіптік біліктілік туралы | "Кәсіптік біліктілік туралы" Қазақстан Республикасы Заңының 5-бабының 5-тармағына сәйкес БҰЙЫРАМЫН: |
2 | Кәсіптік біліктілік туралы | …ен ет деликатестерін өндіру" кәсіптік стандарты (бұдан әрі – кәсіптік стандарт) "Кәсіптік біліктілік туралы" Қазақстан Республикасы Заңының 5-бабының 5-тармағына сәйкес әзірленді және білім беру бағдарламаларын қалыптастыруға, оның ішінде кадрларды даярлауға, кәсіпорындарда, ұйымдардың қызметкерлері мен түлект… |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Құжатқа сілтемелер
Сілтемелер жоқ
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз