Еуразиялық экономикалық комиссия Алқасының 2013 жылғы 9 сәуірдегі № 68 шешіміне өзгерістер енгізу туралы

Жаңа

Еуразиялық экономикалық комиссия Алқасының 2016 жылғы 15 наурыздағы № 22 шешімі.

      2014 жылғы 29 мамырдағы Еуразиялық экономикалық одақ туралы шарттың 51-бабы 1-тармағының 11 және 12-тармақтарында көзделген принциптерді іске асыру мақсатында және Жоғары Еуразиялық экономикалық кеңестің 2014 жылғы 23 желтоқсандағы № 98 шешімімен бекітілген Еуразиялық экономикалық комиссияның Жұмыс регламентіне № 2 қосымшаның 7-тармағына сәйкес Еуразиялық экономикалық комиссия Алқасы шешті:

      1. Қосымшаға сәйкес Еуразиялық экономикалық комиссия Алқасының "Қолданылуының нәтижесінде Кеден одағының "Жеміс пен көкөністерден алынған шырын өніміне техникалық регламент" техникалық регламентінің (КО ТР 023/2011) талаптарын сақтау ерікті негізде қамтамасыз етілетін мемлекетаралық стандарттарды, сондай-ақ Кеден одағының "Жеміс пен көкөністерден алынған шырын өніміне техникалық регламент" техникалық регламентінің (КО ТР 023/2011) талаптарын қолдану мен орындау үшін қажетті зерттеулер (сынақтар) мен өлшемдер қағидалары мен әдістерін, соның ішінде үлгілерді іріктеу және өнімнің сәйкестігін бағалауды (растауды) жүзеге асыру қағидаларын қамтитын мемлекетаралық стандарттарды әзірлеу жөніндегі бағдарлама туралы" 2013 жылғы 9 сәуірдегі № 68 шешіміне өзгерістер енгізілсін.

      3. Осы Шешім ресми жарияланған күнінен бастап күнтізбелік 30 күн өткен соң күшіне енеді.

      Еуразиялық экономикалық комиссия
Алқасының Төрағасы
Т. Саркисян

  Еуразиялық экономикалық
комиссия Алқасының
2016 жылғы 9 сәуірдегі
№ 68 шешіміне
ҚОСЫМША

Еуразиялық экономикалық комиссия Алқасының 2013 жылғы 9 сәуірдегі № 68 шешіміне енгізілетін ӨЗГЕРІСТЕР

      1. Атауындағы және 1-тармақтағы "өнімнің сәйкестігін бағалауды (растауды)" деген сөздер "техникалық реттеу объектісінің сәйкестігін бағалауды" деген сөздермен ауыстырылсын.

      2. Көрсетілген Шешіммен бекітілген "Қолданылуының нәтижесінде Кеден одағының "Жеміс пен көкөністерден алынған шырын өніміне техникалық регламент" техникалық регламентінің (КО ТР 023/2011) талаптарын сақтау ерікті негізде қамтамасыз етілетін мемлекетаралық стандарттарды, сондай-ақ Кеден одағының "Жеміс пен көкөністерден алынған шырын өніміне техникалық регламент" техникалық регламентінің (КО ТР 023/2011) талаптарын қолдану мен орындау және өнімнің сәйкестігін бағалауды (растауды) жүзеге асыру үшін қажетті зерттеулер (сынақтар) мен өлшемдер қағидалары мен әдістерін, соның ішінде үлгілерді іріктеу қағидаларын қамтитын мемлекетаралық стандарттарды әзірлеу жөніндегі бағдарламада:

      а) атауындағы "өнімнің сәйкестігін бағалауды (растауды)" деген сөздер "техникалық реттеу объектісінің сәйкестігін бағалауды" деген сөздермен ауыстырылсын;

      б) кестенің басындағы 7-бағанның атауындағы "Кеден одағының" деген сөздер "Еуразиялық экономикалық одақтың" деген сөздермен ауыстырылсын;

      в) мынадай мазмұндағы 33 – 56-позициялармен толықтырылсын:

"

33

67.080.01

Шырын өнімі. Катиондарды (калий, натрий, кальций және магний) тиімділігі жоғары сұйық хроматография әдісімен айқындау.
МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы
 



34

67.080.01
 

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері, ет және ет-өсімдік консервілері. рН айқындау әдісі.
МемСТ 26188-84 қайта қарау

1-қосымша

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



35

67.080.01

Шырын өнімі. Идентификациялау. Жалпы ережелер.
МемСТ Р 53137-2008 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



36

67.080.01
 

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. Құрғақ заттарды айқындау әдістері.
МемСТ 28561-90 және МемСТ Р 51437-99 негізінде МемСТ әзірлеу

1 және 2-қосымшалар

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



37

67.080.01
 

Шырын өнімі. D-изолимон қышқылын ферментативтік әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51128-98 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



38

67.080.01
 

Шырын өнімі. Лимон қышқылын ферментативтік әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51129-98 негізінде МемСТ әзірлеу

3-қосымша

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



39

67.080.01
 

Шырын өнімі. Фосфордың құрамын айқындаудың спектрфотометриялық әдісі.
МемСТ Р 51430-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



40

67.080.01
 

Шырын өнімі. Күлдің құрамын гравиметриялық әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51432-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



41

67.080.01
 

Шырын өнімі. Күлдің жалпы сілтіленуін айқындаудың титриметриялық әдісі.
МемСТ Р 51436-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



42

67.080.01

Шырын өнімі. Аниондарды ион алмасушы хроматография әдісімен айқындау.
МемСТ Р 55339-2012 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



43

67.080.01
 

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. Шөгіндіні айқындау әдісі.
МемСТ 8756.9-78 қайта қарау

5-баптың
46-тармағы
 

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



44

67.080.01
 

Шырын өнімі. 5-гидроксиметилфурфуролды тиімділігі жоғары сұйық хроматография әдісімен айқындау.
МемСТ 31644-2012 өзгерістер енгізу

5-баптың
6-тармағы

2015 жыл

2016 жыл

Ресей Федерациясы



45

67.080.01
 

Шырын өнімі. Кьельдаль бойынша азотты айқындау әдісі.
МемСТ Р 51438-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



46

67.080.01
 

Шырын өнімі. D-алма қышқылын ферментативтік әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51940-2002 негізінде МемСТ әзірлеу

5-баптың
25-тармағы

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



47

67.080.01
 

Шырын өнімі. Сульфаттарды айқындаудың гравиметриялық әдісі.
МемСТ Р 51123-97 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



48

67.080.01

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. РР витаминінің құрамын айқындау әдісі.
МемСТ Р 50479-93 негізінде МемСТ әзірлеу

5-баптың
15-тармағы
 

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



49

67.080.01

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. Күлді және жалпы және суда еритін күлдің сілтіленуін айқындау әдістері.
МемСТ 25555.4-91 қайта қарау

4-баптың
2-тармағы
 

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



50

67.080.01
 

Шырын өнімі. Жалпы каротиноидтар мен олардың фракциялық құрамын айқындау.
МемСТ Р 51443-99 негізінде МемСТ әзірлеу

5-баптың
15-тармағы
 

2016 жыл

2017 жыл

Ресей Федерациясы



51

67.080.01
 

Шырын өнімі. Гесперидин мен нарингиннің жаппай концентрациясын тиімділігі жоғары сұйық хроматография әдісімен айқындау.
МемСТ Р 51427-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы



52

67.080.01
 

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. Сорбин және бензой қышқылдары бірге болған кезде олардың құрамын айқындау әдісі.
МемСТ Р 50476-93 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы



53

67.080.01
 

Шырын өнімі. Сірке қышқылын ферментативтік әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51441-99 негізінде МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы



54

67.080.01
 

Жеміс пен көкөністерді қайта өңдеу өнімдері. Пектинді заттарды айқындаудың титриметриялық әдісі.
МемСТ 29059-91 қайта қарау

3-қосымша

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы



55

67.080.01
 

Шырын өнімі. Сахарозаны ферментативтік әдіспен айқындау.
МемСТ Р 51938-2002 негізінде МемСТ әзірлеу

5-баптың
20-тармағы

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы



56

67.080.01
 

Шырын өнімі. Синтетикалық бояғыштарды тиімділігі жоғары сұйық хроматография әдісімен айқындау.
МемСТ әзірлеу

4-баптың
2-тармағы
 

2017 жыл

2018 жыл

Ресей Федерациясы

".


Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз

 

бет бойынша іздеу

Іздеу үшін жолды енгізіңіз

Кеңес: браузерде бет бойынша енгізілген іздеу бар, ол жылдамырақ жұмыс істейді. Көбінесе, ctrl-F пернелері қолданылады