"Шырындар мен шырын өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 27 ақпандағы N 199 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2017 жылғы 30 қаңтардағы № 29 қаулысымен.
Құжаттан сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Буып-түюге, таңбалауға, затбелгі жапсыруға және оларды дұрыс түсіруге қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | 5. Шырын өнімдерімен байланысты технологиялық жабдықтар мен буып-түю ыдыстары дайындалған материалдар Қазақстан Республикасының заңнамасы талаптарына техникалық реттеу және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы сәйкес келуге тиіс. |
2 | "Буып-түюге, таңбалауға, затбелгі жапсыруға және оларды дұрыс түсіруге қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | 24. Шырындар мен шырын өнімдерін буып-түю "Орауға, таңбалауға, зат-таңбалауға және оларды дұрыс салуға қойылатын талаптар" Техникалық регламентінің талаптарына сәйкес болуы тиіс. |
3 | "Синтетикалық жуғыш құралдар мен тұрмыстық химия тауарларының қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | 28. Шырын өнімдері өндірісінде тікелей тұтынуға арналған өнімдерде олардың қалдық саны болмау шартымен Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасының талаптарына сәйкес келетін жуатын және тазартатын құралдарды, химиялық дезинфекциялау заттарын қолдануға рұқсат етіледі. |
4 | Адамның өмірі мен денсаулығына және жануарларға, қоршаған ортаға қауіп төндіретін тамақ өнімдерін кәдеге жарату және жою ережесін бекіту туралы | 71. Шырындар мен шырын өнімдерін кәдеге жарату адал өндірістік тәжірибені есепке ала отырып және Қазақстан Республикасының заңнамасында белгіленген тәртіппен жүзеге асырылады. |
5 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | Қазақстан Республикасының " Техникалық реттеу туралы " 2004 жылғы 9 қарашадағы және " Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы " 2007 жылғы 21 шілдедегі заңдарын іске асыру мақсатында Қазақстан Республикасының Үкіметі ҚАУЛЫ ЕТЕДІ : |
6 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | 5. Шырын өнімдерімен байланысты технологиялық жабдықтар мен буып-түю ыдыстары дайындалған материалдар Қазақстан Республикасының заңнамасы талаптарына техникалық реттеу және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы сәйкес келуге тиіс. |
7 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | 32. Өзін-өзі бақылаудың ерікті жүйесі Қазақстан Республикасының техникалық реттеу және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы талаптарына қайшы келмеуі тиіс. |
8 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | 45. Шырындар мен шырын өнімдерін таңбалау Қазақстан Республикасының тағам өнімдерін таңбалау туралы қолданыстағы заңнамасында белгіленген жалпы талаптарға және осы тармақтың талаптарына сәйкес келуі тиіс. |
9 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | 68. Шырындар мен шырын өнімдерінің жарамдылық мерзімін, сақтау және тасымалдау шартын оны тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы заңнаманың талаптарына сәйкес болуын дайындаушы белгілейді. |
10 | Техникалық реттеу туралы | Қазақстан Республикасының " Техникалық реттеу туралы " 2004 жылғы 9 қарашадағы және " Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы " 2007 жылғы 21 шілдедегі заңдарын іске асыру мақсатында Қазақстан Республикасы… |
11 | Техникалық реттеу туралы | 72. Шырындар мен шырын өнімдерінің осы Техникалық регламенттің талаптарына сәйкестігі Қазақстан Республикасының техникалық реттеу саласындағы заңнамада белгілеген тәртіппен берілетін сәйкестік сертификатымен куәландырылады. |
12 | Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң кейбiр шешiмдерiне өзгерiстер енгiзу туралы | Ескерту. 1-тармақ жаңа редакцияда - ҚР Үкіметінің 23.07.2013 № 735 қаулысымен. |
13 | Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң кейбiр шешiмдерiне өзгерiстер енгiзу туралы | Ескерту. 2-тармақ жаңа редакцияда - ҚР Үкіметінің 23.07.2013 № 735 қаулысымен. |
14 | Қазақстан Республикасы Үкіметінің кейбір шешімдерінің күші жойылды деп тану туралы | Ескерту. Күші жойылды - ҚР Үкіметінің 30.01.2017 № 29 (алғашқы ресми жарияланған күнінен бастап қолданысқа енгізіледі) қаулысымен. |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Құжатқа сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Алкоголь өнімдерін, алкогольсіз өнімдерді және ыдыстарға құйылған ауыз суды өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | …ұдан әрі - өнім) өндіру осы Санитариялық қағидаларға, тамақ өнімдерінің қауіпсізідігі саласында қолданыстағы техникалық регламенттерге және басқа да нормативтік құқықтық актілерге сәйкес жүзеге асырылады. |
2 | Қазақстан Республикасы Үкіметінің кейбір шешімдерінің күші жойылды деп тану туралы | … өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы" Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 27 ақпандағы № 199 қаулысы (Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2008 ж., № 10, 109-құжат). |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз