"Алкоголь өнімдерін, алкогольсіз өнімдерді және ыдыстарға құйылған ауыз суды өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Үкіметінің 2011 жылғы 1 желтоқсандағы № 1432 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен
Құжаттан сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Алкоголь өнімдерін, алкогольсіз өнімдерді және ыдыстарға құйылған ауыз суды өндіру объектілеріне, алкоголь өнімдерін, алкогольсіз өнімдерді және ыдыстарға құйылған ауыз суды өндіру және сақтау шарттарына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | …ражігін ажырату мәселелері бойынша 2014 жылғы 29 қыркүйектегі № 239-V ҚРЗ Заңына сәйкес ҚР Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 ақпандағы № 152 бұйрығын қараңыз. |
2 | "Алкоголь өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …ыстарға құйылған ауыз суды (бұдан әрі - өнім) өндіру осы Санитариялық қағидаларға, тамақ өнімдерінің қауіпсізідігі саласында қолданыстағы техникалық регламенттерге және басқа да нормативтік құқықтық актілерге сәйкес жүзеге асырылады. |
3 | "Алкоголь өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …млекеттік реттеу туралы» Қазақстан Республикасының 1999 жылғы 16 шілдедегі № 429-1 Заңында, Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2010 жылғы 20 қазандағы қаулысымен бекітілген «Алкоголь өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламентінде белгіленген талаптарға сәйкес жүзеге асырылады. |
4 | "Шырындар мен шырын өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …ұдан әрі - өнім) өндіру осы Санитариялық қағидаларға, тамақ өнімдерінің қауіпсізідігі саласында қолданыстағы техникалық регламенттерге және басқа да нормативтік құқықтық актілерге сәйкес жүзеге асырылады. |
5 | "Ыдыстарға құйылған ауыз судың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …німдерді, ыдыстарға құйылған ауыз суды (бұдан әрі - өнім) өндіру осы Санитариялық қағидаларға, тамақ өнімдерінің қауіпсізідігі саласында қолданыстағы техникалық регламенттерге және басқа да нормативтік құқықтық актілерге сәйкес жүзеге асырылады. |
6 | "Ыдыстарға құйылған ауыз судың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | 210. Ыдысқа құйылған ауыз суды өндіру Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 9 маусымдағы № 551 қаулысымен бекітілген «Ыдысқа құйылған ауыз судың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламенті талаптарына сәйкес жүзеге асырылады. |
7 | "Өндірістік объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық ережесін бекіту туралы | …кторлардың көздерімен жұмыс істеу жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» санитариялық қағидаларға сәйкес болуы тиіс. |
8 | Машиналар мен жабдықтардың қауіпсіздігі туралы | …Шикізатты және өнімді өндіруге, сақтауға, тасымалдауға арналған жабдық, аппаратура мен сыйымдылық машиналар мен жабдықтардың қауіпсіздігіне қойылатын талаптарға сәйкес болуы тиіс. |
9 | Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы | …ық жабдықтың жұмысын бақылауды тамақ өнімінің қадағалануына «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 21 шілдедегі Заңының талаптарына сәйкес шаруашылық субъектілері ұйымдастырады. |
10 | Халық денсаулығы және денсаулық сақтау жүйесі туралы | «Халық денсаулығы және денсаулық сақтау жүйесі туралы» Қазақстан Республикасының 2009 жылғы 18 қыркүйектегі Кодексінің 6-бабының 2) тармақшасына сәйкес Қазақстан Республикасының Үкіметі ҚАУЛЫ ЕТЕДІ: |
11 | Халық денсаулығы және денсаулық сақтау жүйесі туралы | 1) алкоголь өнімі - Қазақстан Республикасының заңнамасына сәйкес дәрілік зат ретінде тіркелген, құрамында спирті бар медициналық мақсатқа пайдаланылатын өнімдерді қоспағанда, тағамдық шикізаттан алынған этил… |
12 | Этил спирті мен алкоголь өнімінің өндірілуін және айналымын мемлекеттік реттеу туралы | …іру «Этил спирті мен алкоголь өнімінің өндірілуін және айналымын мемлекеттік реттеу туралы» Қазақстан Республикасының 1999 жылғы 16 шілдедегі № 429-1 Заңында, Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2010 жылғы 20 қазандағы қаулысымен бекітілген «Алкоголь өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық … |
13 | Этил спиртін сақтау мен өткізу (тиеп-жөнелту, қабылдап алу) қағидаларын бекіту туралы | 123. Этил спиртін сақтау Қазақстан Республикасы Үкіметімен айқындалатын Этил спиртін сақтау және өткізу (тиеу, қабылдау) қағидаларына және стандартизация жөніндегі нормативтік құжаттарға сәйкес жүзеге асырылады. Этил спиртін сақтау мерзімі шектелмейді. |
14 | Қазақстан Республикасы Үкіметінің кейбір шешімдерінің күші жойылды деп тану туралы | Ескерту. Күші жойылды - ҚР Үкіметінің 08.09.2015 № 754 қаулысымен (алғашқы ресми жарияланған күнінен бастап қолданысқа енгізіледі). |
15 | Қазақстан Республикасының кейбір заңнамалық актілеріне мемлекеттік басқару деңгейлері арасындағы өкілеттіктердің аражігін ажырату мәселелері бойынша өзгерістер мен толықтырулар енгізу туралы | ҚР мемлекеттік басқару деңгейлері арасындағы өкілеттіктердің аражігін ажырату мәселелері бойынша 2014 жылғы 29 қыркүйектегі № 239-V ҚРЗ Заңына сәйкес ҚР Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 ақпандағы № 152 бұйрығын қараңыз. |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Құжатқа сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | Қазақстан Республикасы Үкіметінің кейбір шешімдерінің күші жойылды деп тану туралы | …ын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2011 жылғы 1 желтоқсандағы № 1432 қаулысы (Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2012 ж., № 5, 97-құжат). |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз