"Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 17 қаңтардағы № 88 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен
- Мәтін
- Ресми жарияланым
- Ақпарат
- Өзгерістер тарихы
- Сілтемелер
- Көшіру
- Түсініктемелер
- Басқа
Жинақталған:
№ |
Тақырып |
НҚА нысаны және оны қабылдаған орган |
Қосымша ақпарат |
Өзгерту күні |
НҚА мәртебесі |
---|---|---|---|---|---|
1 | "Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 17 қаңтардағы № 88 Қаулысы | "Егемен Қазақстан" 2012 жылғы 14 наурыздағы № 95-101 (27173); "Казахстанская правда" от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); | 17.01.2012 | Жаңа |
2 | "Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 17 қаңтардағы № 88 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен | "Егемен Қазақстан" 2012 жылғы 14 наурыздағы № 95-101 (27173); "Казахстанская правда" от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); | 08.09.2015 | Күшін жойған |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз