"Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 17 қаңтардағы № 88 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 17.01.2012
Актіні өзгерту күні 08.09.2015
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат "Егемен Қазақстан" 2012 жылғы 14 наурыздағы № 95-101 (27173); "Казахстанская правда" от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890);
Акт нысаны Қаулы, Қағида
Құқықтық қатынас саласы Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау, Қоғамдық тамақтандыру
Заңды күші Үкіметтің қаулысы
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Үкіметі (Қазақстан Республикасының Премьер-Министрі) (бұрынғы атауы: Қазақ ССР Министрлер Кабинеті; Қазақ ССР Министрлер Советі; Қазақ ССР Премьер-Министрі; Қазақ ССР Халық комиссарлары Советі; ҚР Министрлер Кабинеті)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 63367
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 88
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі null
НҚА әзірлеуші Орган
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Денсаулық сақтау
Ведомствоның актісін тіркеген орган ЖОҚ
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз