"Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 17 қаңтардағы № 88 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен
- Мәтін
- Ресми жарияланым
- Ақпарат
- Өзгерістер тарихы
- Сілтемелер
- Көшіру
- Түсініктемелер
- Басқа
Жинақталған:
Көрсеткіш |
Мәні |
---|---|
Актіні қабылдау күні | 17.01.2012 |
Актіні өзгерту күні | 08.09.2015 |
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | |
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | "Егемен Қазақстан" 2012 жылғы 14 наурыздағы № 95-101 (27173); "Казахстанская правда" от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); |
Акт нысаны | Қаулы, Қағида |
Құқықтық қатынас саласы | Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау, Қоғамдық тамақтандыру |
Заңды күші | Үкіметтің қаулысы |
Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Үкіметі (Қазақстан Республикасының Премьер-Министрі) (бұрынғы атауы: Қазақ ССР Министрлер Кабинеті; Қазақ ССР Министрлер Советі; Қазақ ССР Премьер-Министрі; Қазақ ССР Халық комиссарлары Советі; ҚР Министрлер Кабинеті) |
Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 63367 |
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 88 |
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | null |
НҚА әзірлеуші Орган | |
ӘМ тіркеу күні | |
Деректер базасының бөлімі | Денсаулық сақтау |
Ведомствоның актісін тіркеген орган | ЖОҚ |
Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз