Ауыз суы жөніндегі санитарлық-эпидемиологиялық ережесі мен нормаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің 2005 жылғы 24 наурыздағы N 147 Бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2005 жылғы 3 мамырда тіркелді. Тіркеу N 3608. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 Бұйрығымен
Құжаттан сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Тамақ өнімін қайта өңдеу және өндіру бойынша объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық ережесін бекіту туралы | Ескерту. Күші жойылды - ҚР Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2010.08.03 № 588 (алғаш ресми жарияланған күнінен кейін он күнтізбелік күн өткен соң қолданысқа енгізіледі) Бұйрығымен. |
2 | Халықтың санитарлық-эпидемиологиялық салауаттылығы туралы | "Халықтың санитарлық-эпидемиологиялық салауаттылығы туралы" Қазақстан Республикасы Заңының 7-бабының 10) тармақшасына сәйкес БҰЙЫРАМЫН: |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Құжатқа сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Санитарлық-эпидемиологиялық ережесі мен нормаларын бекіту туралы" | …ологиялық ережесі мен нормаларын бекіту туралы" Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрі міндетін атқарушының 2005 жылғы 24 наурыздағы N 147 бұйрығының талаптарына сай болуы тиіс. |
2 | "Тамақ өнімін қайта өңдеу және өндіру бойынша объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық ережесін бекіту туралы | …демиологиялық ережесі мен нормаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің міндетін атқарушының 2005 жылғы 24 наурыздағы № 147 бұйрығы (Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде № 3608 болып тіркелген, «Заң газеті» газетінде 2005 … |
3 | "Ыдыстарға құйылған ауыз судың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …лдар мен металл емес элементтердің болуы бойынша халықтың санитарлық-эпидемиологиялық салауаттылығы саласындағы Қазақстан Республикасының заңнамасымен анықталады. |
4 | "Ыдыстарға құйылған ауыз судың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы | …ттік құрамы бойынша физиологиялық толыққандылығы халықтың санитарлық-эпидемиологиялық салауаттылығы саласындағы Қазақстан Республикасының заңнамасында белгіленген көрсеткіштер бойынша анықталады. |
5 | "Ұйымдастырылған балалар ұжымын темір жол көлігімен тасымалдау жағдайларына қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережесі мен нормаларын бекіту туралы | …қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрі міндетін атқарушының 2005 жылғы 24 наурыздағы N 147 бұйрығы талаптарына сәйкес ыдысқа құйылған ауыз сумен қамтамасыз етіледі. |
6 | Алматы қаласында сумен қамту және канализацияның инженерлік коммуникация жүйелерін күтіп ұстау ережесін бекіту туралы | 13. Су құбыры-канализация шаруашылығы ұйымы ауыз суды Қазақстан Республикасының санитарлық нормалары мен ережелерiне сәйкес жіберуі тиiс. |
7 | Халықты орталықтандырылмаған ауыз сумен және шаруашылық-тұрмыстық сумен жабдықтау кезінде жер үсті және жер асты су объектілерінен су алу ережесін бекіту туралы | …нитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларды бекіту туралы" Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министірлігінің 2005 жылғы 24 наурыздағы № 147 Бұйрығына сәйкес болуы қажет. |
8 | Ғылыми курортология орталықтарының табиғи минералды суларды пайдалануға медициналық бальнеологиялық қорытынды беру ережесін бекіту туралы | …ылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің міндетін атқарушының 2005 жылғы 24 наурыздағы N 147 бұйрығымен айқындалады және регламенттеледі; |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз