"Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 28 ақпандағы № 164 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 6 мамырда № 10971 тіркелді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 16 қарашадағы № ҚР ДСМ-197/2020 бұйрығымен.
Көрсеткіш |
Мәні |
---|---|
Актіні қабылдау күні | 28.02.2015 |
Актіні өзгерту күні | 16.11.2020 |
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | 08.06.2015 |
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесі 08.06.2015 ж. |
Акт нысаны | Қағида, Бұйрық |
Құқықтық қатынас саласы | Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау, Қоғамдық тамақтандыру |
Заңды күші | Министрлік пен ведомствоның актісі |
Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Ұлттық экономика министрлігі (ҚР Президентінің 06.08.2014 ж. N 875 Жарлығымен құрылды) |
Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 89893 |
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 164 |
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | 10971 |
НҚА әзірлеуші Орган | |
ӘМ тіркеу күні | |
Деректер базасының бөлімі | Денсаулық сақтау |
Ведомствоның актісін тіркеген орган | Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі |
Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз