Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасының 2004 жылғы 8 сәуірдегі N 543 Заңы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 21 шілдедегі N 301 Заңымен
- Мәтін
- Ресми жарияланым
- Ақпарат
- Өзгерістер тарихы
- Сілтемелер
- Көшіру
- Түсініктемелер
- Басқа
Жинақталған:
Көрсеткіш |
Мәні |
---|---|
Актіні қабылдау күні | 08.04.2004 |
Актіні өзгерту күні | 21.07.2007 |
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | |
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | Қазақстан Республикасы Парламентінің Жаршысы, 2004 ж., N 6, 43-құжат; "Егемен Қазақстан" 2004 жылғы 16 сәуір N 93-95 |
Акт нысаны | Заң |
Құқықтық қатынас саласы | Стандарттау. Сертификациялау |
Заңды күші | Заң |
Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Парламенті (бұрынғы атауы: Қазақ ССР Жоғарғы Советі; Қазақ ССР Жоғарғы Советінің Президиумы; ҚР Жоғарғы Кеңесінің Төралқасы; ҚР Жоғарғы Кеңесі) |
Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 19346 |
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 543 |
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | undefined |
НҚА әзірлеуші Орган | |
ӘМ тіркеу күні | |
Деректер базасының бөлімі | Шаруашылық қызмет |
Ведомствоның актісін тіркеген орган | ЖОҚ |
Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз