Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамасында белгіленген талаптарға тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою процестеріндегі (сатыларындағы) олардың сәйкестігін, тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою процестерінің (сатыларының) сәйкестігін бақылауды жүзеге асыру ережесін бекіту туралы

Жаңартылған

Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 25 наурыздағы N 285 Қаулысы.

Көрсеткіш
Мәні
Актіні қабылдау күні 25.03.2008
Актіні өзгерту күні 08.12.2009
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2008 ж., N 16, 150-құжат
Акт нысаны Қаулы
Құқықтық қатынас саласы Сауда қызметі мен қоғамдық тамақтандыру
Заңды күші Үкіметтің қаулысы
Актіні қабылдаған орган Қазақстан Республикасының Үкіметі (Қазақстан Республикасының Премьер-Министрі) (бұрынғы атауы: Қазақ ССР Министрлер Кабинеті; Қазақ ССР Министрлер Советі; Қазақ ССР Премьер-Министрі; Қазақ ССР Халық комиссарлары Советі; ҚР Министрлер Кабинеті)
Әрекет аймағы Қазақстан Республикасы
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі 38501
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі 285
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі НЕТ
НҚА әзірлеуші Орган НЕТ
ӘМ тіркеу күні
Деректер базасының бөлімі Сауда қызметі мен қоғамдық тамақтандыру
Ведомствоның актісін тіркеген орган ЖОҚ
Актіні қабылдау орны Астана қаласы

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз