"Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен
- Мәтін
- Ресми жарияланым
- Ақпарат
- Өзгерістер тарихы
- Сілтемелер
- Көшіру
- Түсініктемелер
- Басқа
Жинақталған:
№ |
Тақырып |
НҚА нысаны және оны қабылдаған орган |
Қосымша ақпарат |
Өзгерту күні |
НҚА мәртебесі |
---|---|---|---|---|---|
1 | "Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы | Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2012 ж., № 32, 417-құжат; "Егемен Қазақстан" газеті 2012 жылғы 13 наурыздағы № 88-94 (27166); "Казахстанская правда" от 13.03.2012 г., № 68-69 (26887-26888); от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); | 03.02.2012 | Жаңа |
2 | "Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен | Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2012 ж., № 32, 417-құжат; "Егемен Қазақстан" газеті 2012 жылғы 13 наурыздағы № 88-94 (27166); "Казахстанская правда" от 13.03.2012 г., № 68-69 (26887-26888); от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); | 08.09.2015 | Күшін жойған |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз