"Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы

Күшін жойған

Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен

Тақырып
НҚА нысаны және оны қабылдаған орган
Қосымша ақпарат
Өзгерту күні
НҚА мәртебесі
1 "Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2012 ж., № 32, 417-құжат; "Егемен Қазақстан" газеті 2012 жылғы 13 наурыздағы № 88-94 (27166); "Казахстанская правда" от 13.03.2012 г., № 68-69 (26887-26888); от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); 03.02.2012 Жаңа
2 "Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 3 ақпандағы № 200 Қаулысы. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2015 жылғы 8 қыркүйектегі № 754 қаулысымен Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2012 ж., № 32, 417-құжат; "Егемен Қазақстан" газеті 2012 жылғы 13 наурыздағы № 88-94 (27166); "Казахстанская правда" от 13.03.2012 г., № 68-69 (26887-26888); от 14.03.2012 г., № 70-71 (26889-26890); 08.09.2015 Күшін жойған

Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз