"Үйрек, қаз жұмыртқаларын сондай-ақ жұқпалы аурулар бойынша қолайсыз шаруашылықтардан әкелiнген тауық жұмыртқаларын тағамдық мақсатта пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің 2005 жылғы 28 сәуірдегі N 203 Бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет минитрлігінде 2005 жылғы 10 маусымда тіркелді. Тіркеу N 3672. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2010 жылғы 30 маусымдағы N 476 бұйрығымен
- Мәтін
- Ресми жарияланым
- Ақпарат
- Өзгерістер тарихы
- Сілтемелер
- Көшіру
- Түсініктемелер
- Басқа
Жинақталған:
Көрсеткіш |
Мәні |
---|---|
Актіні қабылдау күні | 28.04.2005 |
Актіні өзгерту күні | 30.06.2010 |
"Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | |
Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | "Заң газеті" 2005 жыл 14 желтоқсан N 169-170 (796) |
Акт нысаны | Бұйрық, Қағида, Нормалар (Нормативтер) |
Құқықтық қатынас саласы | Мал шаруашылығы, аң шаруашылығы, құс шаруашылығы, омарта шаруашылығы, Нормативтік құқықтық актілер: дайындау, қабылдау, өзгерту, жариялау, түсіндіру, мемлекеттік есепке алу |
Заңды күші | Министрлік пен ведомствоның актісі |
Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Ауыл шаруашылығы министрлігі |
Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 24438 |
НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 203 |
Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | 3672 |
НҚА әзірлеуші Орган | |
ӘМ тіркеу күні | |
Деректер базасының бөлімі | Ауыл шаруашылығы |
Ведомствоның актісін тіркеген орган | Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі |
Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз