Йодталмаған ас тұзын әкелу, өндіру және өткізу қағидасын бекіту туралы
ЖаңаҚазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 ақпандағы № 154 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 12 мамырда № 11027 тіркелді
Құжаттан сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | "Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы | 1) өндірісінде йодталмаған ас тұзы пайдаланылатын тамақ өнімінің жекелеген түрлерін өндіруге; |
2 | Йод тапшылығы ауруларының алдын алу туралы | «Йод тапшылығы ауруларының алдын алу туралы» 2003 жылғы 14 қазандағы Қазақстан Республикасы Заңының 11-бабы 1-тармағының 2) тармақшасына сәйкес, БҰЙЫРАМЫН: |
3 | Йод тапшылығы ауруларының алдын алу туралы | 2. Йодталмаған ас тұзын әкелуді, өндіруді және сатуды реттеу Қазақстан Республикасының аумағында йод тапшылығы ауруларының алдын алу мақсатында жүргізіледі. |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Құжатқа сілтемелер
№ |
Құжат |
Контекст |
---|---|---|
1 | Йодталмаған ас тұзын әкелу, өндіру және өткізу қағидаларын бекіту туралы | …алмаған ас тұзын әкелу, өндіру және өткізу қағидасын бекіту туралы" Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 ақпандағы № 154 бұйрығының (Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде № 11027 болып тіркелген, "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесінде 2015 жылғы 11 маусымда… |
кейбір жолдар фильтрден өткізілді. фильтрді алу
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз